Reviews

Hoe anderen Living Wood ervaren

Hier vind je reviews over Living Wood. Wil je zelf een review plaatsen? Ga naar het formulier onderaan de pagina.

Precies wat we voor ogen hadden, superblij met de kast. Soepele communicatie, duidelijk vakmanschap en geen maandenlange levertijden. Een absolute aanrader!

5
Rob G

Wij zijn erg tevreden met de kast die Hans gemaakt heeft. Hij voldoet volledig aan onze verwachtingen. Hans denkt bij het ontwerp goed mee en afspraken worden nagekomen. Het traject van ontwerp tot plaatsen is daardoor soepel verlopen.

5
Arie van Kooij

Wat zijn wij blij met onze nieuwe kasten!! Samen met Hans een ontwerp gemaakt die geheel aansluit op onze wensen. De kasten konden bij plaatsing zo in elkaar gezet worden. Wat een vakwerk!!
Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige kast, gemaakt door een echte vakman dan kunnen wij Living Wood van harte aanbevelen.

5
Fam. Van Zweeden

Voor ons nieuwe appartement zochten we een robuuste kast met een traditionele/moderne uitstraling. Ook wilden we de mogelijkheid de indeling aan te kunnen passen. Zo kwamen we bij Living Wood terecht. Een bezoek aan hun werkplaats maakte al snel duidelijk dat we met vakmensen te doen kregen. Er zijn duidelijke leverafspraken gemaakt die ook werden waargemaakt.

De plaatsing van de kast verliep vlekkeloos; er was ruimte en tijd voor kleine aanpassingen; het eindresultaat mag er zijn. Bezoekers complimenteren ons met deze aankoop: Een strakke vormgeving, geweldig nauwkeurig gemaakt; conclusie vakmanschap bestaat nog !!

5
Cees B.

Wij zijn ontzettend blij met de door Living Wood gemaakte en geleverde kast. Het is een absolute blikvanger, waar we veel leuke complimenten over krijgen. Ook de service en levertijd zijn goed. Mocht je een soortgelijke kast willen laten maken, informeer dan zeker bij Living Wood.

5
Fam. Tromp

Wij zijn erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Living Wood. Er is goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en dit samengebracht in een waanzinnige vakkenkast in onze woonkamer. Ook de levering ging vlot en er werd zeer secuur en netjes gewerkt. Wij bevelen Living Wood van harte aan. Vakmanschap!

5
Annemarie Arfman

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van onze vakkenkast zijn we echt heel fijn en professioneel geholpen. Hans reageert snel en denkt goed met je mee. Er zijn zoveel opties om een mooie droom kast te creëren.Ik ben erg blij met het resultaat en raad iedereen aan om bij Living Wood iets aan te schaffen.

Kast op maat voor Leslie door Living Wood

5
Leslie Klootwijk

Ik heb bij Living Wood een vakkenkast besteld en super tevreden mee. Heel goed en netjes geholpen bij het ontwerp met de tekeningen tot de afwerking waarbij ook uitsparingen in de kast zijn gemaakt zodat deze netjes vlak tegen de muur geplaatst kon worden. Kortom goede service en goede kwaliteit materialen. Living Wood is echt een aanrader!

5
Daan Vos

Elke dag als ik naar de kast kijk ben ik nog steeds verliefd. Het is een echte eye catcher. Mega mooi gemaakt en goede kwaliteit. Echt een aanrader voor iedereen die een mooi meubelstuk in huis wil hebben.

5
Nikita van der Pas

Jouw ervaring delen op deze website?

We stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat over de geleverde kwaliteit en hoe je onze service ervaren hebt.

Alvast hartelijk dank.

Hans Stam
Living Wood

Review formulier

    Hoe tevreden ben je over Living Wood?

    Uw review is niet direct zichtbaar. Na controle op spam zullen we deze plaatsten, dit kan soms even duren als we druk zijn.