Selecteer een pagina

Over Living Wood

Hans stam
Contact opnemen

Ontwerp en fabricage maatwerk meubels

Living Wood is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van maatwerk meubels en interieurbouw. Eigenaar van het bedrijf is Hans stam, een man die leeft voor zijn vak.

Wat zijn de voordelen voor u
met maatwerk van Living Wood?

 • Maatwerk
  Specialiteit van Living Wood is de kast op maat. Een kast onder een schuine wand? Wandvullende kasten? Een t.v. kast? Wij zorgen ervoor dat de kast precies past. Ook tafels maken we in elke gewenste maat voor u.
 • Goede organisatie van het werk
  U heeft er geen omkijken naar, het werk wordt tijdig opgeleverd. We hebben ruime ervaring met grote projecten, zowel op scholen als met het bouwen van grote beursstands in b.v. Monaco.
 • Aandacht voor uw wensen
  We stellen de juiste vragen en spelen in op uw wensen. Dat leidt tot een ontwerp dat naar vorm, kleur en uitstraling precies is wat u zocht.
 • Kennis van hout
  Hans Stam combineert zijn kennis van hout met een groot technisch inzicht. Zijn achtergrond in de metaaltechniek komt hem regelmatig van pas.
 • Houtkleuren
  Living Wood onderscheidt zich door een grote variatie aan houtafwerkingen zoals roken, borstelen, kleuren en verouderen van diverse houtsoorten.

Living Wood, voor al uw meubels op maat

Enthousiast geworden van onze voorbeelden of je iegen ontwerp laten maken?

Met veel passie bouwen wij uw meubels op maat

Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om uw project te bekijken.

Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de beste opties voor uw meubels op maat.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer: 06 – 34 55 09 30
U kunt ook mailen naar info@livingwood.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Wij helpen graag uw wensen te realiseren!

Contactformulier