Mario Oldenburger

Prachtige kast geplaatst door Hans & Hans. Er is goed meegedacht en ook een last minute wijziging was mogelijk. Helemaal top.

Familie Van der Drift

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kast. Echt prachtig en tot in de details afgewerkt. Hans is een vakman met oog voor detail, luistert en houdt rekening met je wensen. Zelfs bij het plaatsen let hij op de details. Bedankt Hans, wij zijn heel blij!!

Anouschka Kruyswijk

Wij zijn erg blij met de kast die Hans voor ons heeft gemaakt. Voldoet aan al onze verwachtingen. Zeer solide en een hoogwaardige afwerking. Het contact met Hans was zeer prettig en de levering / montage gebeurde zorgvuldig en netjes.

Brigitte van Hamersveld

Echt heel blij met de kast en de prachtige zwarte schuifdeuren die Hans voor ons heeft gemaakt. Hij luistert goed en denkt mee. Zijn vakmanschap en oog voor detail hebben gezorgd voor een ontwerp dat perfect past bij onze wensen. Deze maatwerkkast is niet alleen...

Lize de Haan

Wij hebben het contact met Hans als zeer prettig ervaren. Een vakman met plezier in zijn werk. We zijn erg blij met onze kast en pantry in ons nieuwe huis! Top! Bedankt Hans.